Vi startede ud med den store morgenmad igen og så at vejret var en del bedre en lovet. Faktisk regnede det slet ikke hele dagen. Denne del af turen var helt flad og bød ikke på de store udfordringer. Vi så en del bryggerier der var lukkede for besøgende. Vi så også en del af de gamle stationer der er lukkede, men smukt resturerede.

Folk og flod
Lys for enden af tunellen
Dalmunach Distellery
Meget lille landsby

Vi gik direkte til vores overnatning, et smukt restureret hovedsæde for den oprindelige ejer af Cragganmore distelleriet, som desværre også var lukket for besøgende. Den nuværende ejer tog imod os ved hoveddøren og førte os igennem et viktoriansk vidunder af et hus. Ligemeget hvor man kiggede hen fik man øje på et eller andet spændende. Aftenens menu var kreeret af ejeren selv som er kok.

Fisketerrin med laks
Lamme loin med kartoffel og årtidens grønt og rødvinssovs
Udvalg af skotsk ost med kiks

Efter maden indtog vi kaffen i pejsestuen, hvor vi læste lidt om hovedsædets historie, hvorefter vi gik i seng med mange indtryk fra huset og den gode mad i tankerne.

På vej mod Ballindalloch