I dag stod vi op til et lækkert morgenmåltid gik vi op til Speyside Cooperage.

Scottish breakfast.

Siden første gang vi vat i Skotland havde vi snakket om at tage op og se dette sted. Det var en meget spændende rundvisning hvor vi fik et godt indblik i hvordan de behandler de tønder de bruger.

Bødkere i arbejde

Efter dette besøg tog vi bussen til Dufftown for at se et bryggeri og gå på cafe. Bryggerierne var lukket for besøgende grundet mangel på personale, og der var ingen cafeer åbne i Dufftown. Så meget for det skotske whisky hjerte som Dufftown kalder sig.

Dufftown Clocktower

Tilbage i Craigellachi spiste vi til middag på The Copper Dog. Dyrt, men godt. Derefter tog vi en tasting menu på Highlander Inn og besluttede at spise aftensmad der sammen med Louise. Derefter stod den på en lille middagslur, bare lige for at klare hovedet efter whisky og øl. Aftensmaden stod på en masse snak igen om gamle dage og fremtiden osv. Så sagde vi farvel til Louise for denne gang og tøffede hjem til vores B&B for at sove inden morgendagens gåtur. Det ser ud til vi kommer til at gå i regnvejr, men nu må vi se.