Så er det blevet tid til at fortsætte med at vise hvad Garmin Fenix kan. Denne gang viser jeg de forskellige urskiver der er tilgængelige når man følger et lagret spor.

Denne skive viser at der er gået 130 meter, at der er gået 2 minutter og et sekund og farten er 4 km/t.
Her står jeg næsten stille derfor er tiderne lidt underlige. Øverst vises hvor lang tid der cirka er til distancen er gået. Miderste er resterende distance, og nederst er cirka klokkeslæt for ankomst.
Her vises højdekurven, det grønne er det der er gået, og den blå er hvad der er forude.
Det her kan man kalde hovedskærmen. Den blå pil viser retningen der skal vandres, de øverste tal viser hvor man meter man er afveget fra det oprindelige spor. Og nederst hvor langt der er til målet,
Her er kortet igen, der med den blå pil viser hvor man er, og den røde rute er den rute man følger.

DE urskiver jeg har vist her, er de mest basale. Man kan selvfølgelig selv sætte de forskellige skærme op, ligesom man kan med de forskellige sportsgrene man bruger uret til.

Gennemgangen her af mit Garmin ur er selvfølgelig lidt overfladisk og grov, men jeg mener det viser den vej man kan gå for at få noget ud af sit ur. Så kan man selv udvikle sine skiver og sit informations niveau. Håber denne lille gennemgang har givet lyst til at udforske sit ur.