Så kommer næste opdatering om mit Garmin ur. Denne opdatering kommer til at handle om de forskellige urskiver man kan vælge. De nedestående billeder er forskellige urskiver jeg har, og under dem står deres indhold.

Skridt, batteri, dato og solens op og nedgangs tider.
Ét valgfri felt, her med navn: Fenix
Dato og batteri.
Batteri, dato, solens op og nedgangs tider, samt skridt.
Juletema med batteri, dato og skridt.
Se nedenstående tekst.

Den sidste urskive er en af de mere data rige skærme. Der fåes et hav af forskellige skærme med programmerbart indhold til skærmen. Nogle er meget fri som den her, andre er specifikke efter hvilken aktivitet de er til. Der fåes også widgets med alt muligt indhold. Nogle af disse skærme er gratis, andre skal man betale et mindre beløb for at bruge skærmen i mere end et par dage, eller for at udløse alle funktioner. Som det es på skærmen herover er der udover klokkeslæt, otte andre informationer: dato – skridt – puls – antal etager gået – batteri – vejr – månefase – solens op og nedgangs tider. Derudover er der ikoner der viser : forbindelse, alarm, meddelelser, lydløs tilstand. Hver eneste data felt kan programmeres individuelt, så man kan sætte sin skive op efter hvilken aktivitet man bruger den til. Lige præcis den her skærm kostede det mig 1,5 euro at købe fri, så jeg kan bruge alle funktioner. Derudover skal man hvis man vil bruge vejret, oprette en profil på Openweather. Det skal man nu på de fleste skærme der indeholder vejr. Alle disse herlige skærme kan man finde på: Garmin Connect IQ virkelig et besøg værd. Der går helt sport i at besøge den ugentligt. I starten skiftede jeg skærm tit, men med tiden finder man et par skærme man bruger alt efter situationen.

Næste gang vil jeg dække track funktionen, hvor man går efter en downloadet, eller tidligere gået rute. Måske vil jeg lige strejfe widgets, og urremmen.