Efter at have brugt mit ur i over et år nu, er det blevet tid til en update mere om uret.

4 felts info skærm

Den her er den primære info skærm jeg bruger på vandreture. Den viser aktuel højde. Hvor lang tid der er vandret. Distancen gået, og tilsidst aktuel puls. Antallet af infoskærme, og antallet af felter på skærmene kan man selv vælge. Enten fra bunden kan man bygge en tilstand op, eller man kan bruge nogle af de forud indstillede, man så konfigurerer som ønsket.

3 felts info skærm.

Denne info skærm viser gennemsnits puls, og gennemsnits tempo, i minutter pr kilometer. Og slutteligt antal forbrændte kalorier. Igen kan man bygge skærmen op som man ønsker. Jeg har egentligt ikke brug for mere end første info skærm, men de andre er bare sjove at kigge på mens man vandrer.

Højde vundet og tabt.

Den her info skærm er sjovest hvor der er meget bakket, som i f.eks. Skotland. Selvfølgelig kan den også bruges herhjemme, den giver et rimelig godt billede af dagens op og nedture. Uret bruger både en tryk sensor, og GPS til at beregne højden.

Kort

Sidste billede jeg har valgt at vide er kort funktionen. Den viser aktuel position, samt farvet spor hvor man har gået. Kort funktionen i sig selv kan bruges som en GPS til bil, også når man vandrer. Man kan tracke ens egen tur baglæns f.eks. eller man kan uploade en tur fra nettet til uret, og gå efter denne. Der vil komme et review om denne funktion senere. Udover de viste skærme har jeg i denne tilstand også et kompas, ikke fordi det er særlig præcist, men det giver et vue over hvilken retning man går mod.

Uploading af gåede ture, eller downloading af ture man vil gå forgår med en app på telefonen der hedder Garmin Explore. Den virker ligetil når man har sat sig lidt ind i den, det kræver ikke ret meget. Garmin Connect bruger man i hverdagen til at uploade en ture og træning, og en helt masse andet som vil være for vidtrækkende at nævne her. Der er kun en vej hvis man vil blive bedre til at bruge de forskellige funktioner, og det er at bruge dem. Håber denne lille gennemgang af disse her funktioner har vækket jeres lyst til at prøve Garmin. Held og lykke.