Så stod den igen på løbetur og morgen træning. Efter morgen ritualet gik turen til Radio Tower Berlin. Der var lidt højt ned, igen et hyggeligt sted man bare skal se i Berlin. Desværre regnede det efterhånden en del. Xenia ville gerne ind og se de jødiske mindesten, så der tog vi ind. Det er et sted der giver lyst til en vis eftertænksomhed. Så gik vi p cafe for at få opfyldt endnu et af vore ønsker, et stykke tysk bagværk. Vi blev ikke skuffede. Chokolade kagen smeltede på tungen.
Så gik vi ind til : Topografi des terrors. En gennemgang af hvordan nazismen kom til magten, deres forbrydelser mod menneskeheden. Og en del fra Nurnberg sagerne. Det hele var fyldt med billeder der ikke lægger fingrene imellem!
Udenfor var der et stykke af Berlin muren der stod tilbage. Det var lidt svært at forstille sig hvordan den deling havde været.
Så gik turen igen til Kudam, og shopping. Denne gang var det Karstadt der stod for skud. Igen et stort varehus, med mange spændende varer. Det minder på mange måder om vores Salling. Aftensmaden blev indtaget på : Kartoffel kisten, et spændende sted der serverede en del tyske retter, sammen med de normale cafe retter. Jeg valgte wienerscnitzel Hawaie stil. Så gik det for sidste gang hjem til hotellet til snold, og søvn på granit pladen.